Inschrijven

Wij nemen dagelijks nieuwe patiënten aan. U kunt u inschrijven middels onderstaande invulformulier of u kunt bellen met 036-5336006. Wij hebben minimaal 5 werkdagen nodig om uw aanmelding administratief te verwerken. Daarna zijn uw gegevens opgenomen in ons reguliere patiëntenbestand. Na uw inschrijving zullen wij telefonisch contact met u opnemen voor het maken van uw eerste afspraak. Tijdens deze afspraak maakt u kennis met uw behandelaar en wordt er een uitgebreid onderzoek gedaan naar de staat van uw gebit.

Bij uw eerste bezoek verzoeken wij u om uw identiteitsbewijs en zorgverzekeringspas mee te nemen. Ook verzoeken wij uw patiëntendossier van uw vorige tandarts te laten opsturen naar ons e-mailadres (almeersetandartsenpraktijk@gmail.com). Kunt u zich niet legitimeren, dan is het voor ons niet mogelijk uw rekening in te dienen bij uw zorgverzekeraar. 

Als u een nieuwe patiënt bent van 18 jaar of ouder en u heeft geen aanvullende tandartsverzekering, vragen wij u per pin af te rekenen. U krijgt indien gewenst een nota mee als betalingsbewijs. Wij vertrouwen op uw begrip en medewerking.Vragen

Ben u nog niet overtuigd of heeft u eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op.