Over ons

Ons team bestaat uit gepassioneerde tandartsen, mondhygiënisten, preventie-assistenten en assistenten. We
werken in multidisciplinair teamverband zodat wij u optimale zorg kunnen aanbieden.

Khanh Do - Tandarts

Khanh heeft zijn master titel behaald in 2014 aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) en heeft sindsdien veel ervaring opgedaan in meerdere tandartspraktijken in en rondom Almere. Momenteel is hij ook werkzaam bij DentAlmere in Stedenwijk (Almere Stad). Hij heeft veel affiniteit met kinderen behandelen en neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Voor de allerjongste patiënten, maar ook voor de oudere patiënten die het spannend vinden om naar de tandarts te gaan.

Regelmatig volgt Khanh nascholing om de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet te volgen. Deze nascholing is niet alleen gericht op technische vakkennis, maar ook op gebied van communicatie, patiëntvriendelijkheid en persoonlijke ontwikkeling.

Werkzaam op: maandag, dinsdag middag en donderdag ochtend.

BIG-registratie: 89919342302

Tandarts
Tandarts

Joan Dokter - Tandarts

Joan Dokter is al vele jaren actief als tandarts bij Almeerse Tandartsen Praktijk. Ze neemt ruimt de tijd voor patiënten en geeft veel individuele aandacht.

Werkzaam op: woensdag

BIG-registratie: 9020662002

Milly Chen - Tandarts

Milly is in 2015 voor haar master afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Zij was in 2008 begonnen met haar opleiding biomedische wetenschappen aan de universiteit in Amsterdam. Al snel maakte zij hierna de stap naar de tandheelkunde.

Zij wordt onder haar patiënten enorm gewaardeerd vanwege haar rustige, open en lieve karakter. Zij geeft elke patiënt de aandacht die hij of zij nodig heeft. Zij vindt het belangrijk om de patiënten altijd goede tips mee te geven die passen bij het gebit van de patiënt.

Naast Nederlands spreekt Milly Engels en Chinees.

Werkzaam op: donderdag en vrijdag

BIG-registratie: 39920480902

1200px-Placeholder_no_text.svg

Nini Nguyen - Geregistreerd-Mondhygiënist​

Nini heeft de opleiding mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht met succes afgerond. Sindsdien heeft zij veel werkervaring opgedaan in meerdere tandartspraktijken in Nederland.

Ze heeft veel affiniteit met angst patiënten en parodontale behandelingen. Verder heeft ze oog voor esthetische tandheelkunde. Ze volgt regelmatig cursussen om up to date te blijven omtrent de nieuwste ontwikkelingen.

Individuele kwalitatieve zorg staat bij haar centraal!

Werkzaam op: maandag en dinsdag

BIG-registratie: 69927381679

Alice - Geregistreerd-Mondhygiënist

 

Alice heeft ruime ervaring in het behandelen van patienten met matige tot zeer ernstige parodontitis. Zij vindt het belangrijk dat de patient zich op zijn gemak voelt en een prettige behandeling ervaart. Ze stelt ze gerust, legt goed uit hoe de behandeling gaat en houdt steeds in de gaten hoe het met de patiënt gaat. Voor veel patiënten is haar aanpak een verademing.

Werkzaam op: vrijdag

thumbnail_IMG_2697
Mimi

Mimi Nguyen - Allround-assistent

Mimi heeft recent de tandheelkundige sector betreden en het bevalt haar zeer. Zij houdt zich met name bezig met de balie en de omloop, verder assisteert ze op een aantal dagen de tandartsen.  

Werkzaam op: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Monique Klop - (Preventie) assistent

Monique werkt als tandarts-assistente en heeft ook de cursus preventie-assistente behaald waardoor zij dit werk ook met liefde doet.   

Werkzaam op: woensdag en donderdag

Monique kopie
1200px-Placeholder_no_text.svg

Van van 't Hof - Tandartsassistent

Van heeft recent de tandheelkundige sector betreden en het bevalt haar zeer. Zij houdt zich bezig met het assisteren van de tandartsen en balie werkzaamheden. 

Werkzaam op: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag

Renatha Maldonado - (Preventie) assistent

Renatha heeft vele jaren ervaring als (preventie) assistente. Op dinsdag zit ze aan de balie en ondersteund ze de tandarts aan de stoel en op donderdag en vrijdag doet ze preventie werkzaamheden.

Werkzaam op: dinsdag, donderdag en vrijdag

1200px-Placeholder_no_text.svg
1200px-Placeholder_no_text.svg

Vink Tandtechniek

Vink Tandtechniek verzorgd bij ons het prothesewerk (kunstgebitten, plaatjes, frames). De tandtechnieker is ons team komen versterken om dit onderdeel in de praktijk op te pakken. 

Werkzaam op: maandag

Heleen Kelder - Backoffice

Heleen Kelder werkt al vele jaren bij Almeerse Tandartsen Praktijk en zij zorgt ervoor dat alle administratieve en logistieke processen goed verlopen.

Werkzaam op: maandag, dinsdag en woensdag

 

IMG_0661