Over ons

Ons team bestaat uit gepassioneerde tandartsen, mondhygiënisten, preventie-assistenten en assistenten. Tevens hebben wij een tandprotheticus en implantoloog in huis. We werken in multidisciplinair teamverband zodat wij u optimale zorg kunnen aanbieden. Hieronder stellen wij graag onze vakkundige behandelaren voor.

Khanh Do - Tandarts

Khanh heeft zijn master titel behaald in 2014 aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Deze vriendelijke tandarts neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Voor de allerjongste patiënten, maar ook voor de oudere patiënten die het spannend vinden om naar de tandarts te gaan.

Regelmatig volgt Khanh nascholing om de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet te volgen. Deze nascholing is niet alleen gericht op technische vakkennis, maar ook op gebied van communicatie, patiëntvriendelijkheid en persoonlijke ontwikkeling.

Werkzaam op: maandag, dinsdag middag en donderdag ochtend.

BIG-registratie: 89919342302

Tandarts
JOAN

Joan Dokter - Tandarts

Joan Dokter is al ruim 15 jaar werkzaam bij de Almeerse Tandartsen Praktijk. Zij is een rustige, geduldige tandarts die het fijn vindt om de patiënten ook op het persoonlijke vlak te leren kennen.

Werkzaam op: woensdag en vrijdag

BIG-registratie: 9020662002

Milly Chen - Tandarts

Milly is in 2015 voor haar master afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Zij heeft veel affiniteit met het behandelen van angst patiënten en kinderen.

Zij wordt onder haar patiënten enorm gewaardeerd vanwege haar rustige, open en lieve karakter. Zij geeft elke patiënt de aandacht die hij of zij nodig heeft. Zij vindt het belangrijk om de patiënten altijd goede tips mee te geven die passen bij het gebit van de patiënt. 

Naast Nederlands spreekt Milly Engels en Chinees.

Werkzaam op: donderdag en vrijdag

BIG-registratie: 39920480902

Milly
SAHAR

Sahar Azami - Tandarts

Sahar is in 2019 afgestudeerd voor haar Master Tandheelkunde met klinische verdieping in wortelkanaalbehandelingen aan het ACTA. Zij heeft affiniteit met het doen van wortelkanaalbehandelingen.

Ze levert patiëntgerichte, individuele zorg volgens de tandheelkundige richtlijnen en protocollen. Ze is een tandarts die houdt van een vlotte en directe aanpak. “Focus op kwaliteit en doelmatige zorg”.

Werkzaam op: dinsdag en woensdag

BIG-registratie: 39926598602

Alice Karimi Birgani - Geregistreerd-Mondhygiënist

 

Alice heeft ruime ervaring in het behandelen van patienten met matige tot zeer ernstige parodontitis. Zij vindt het belangrijk dat de patient zich op zijn gemak voelt en een prettige behandeling ervaart. Ze stelt ze gerust, legt goed uit hoe de behandeling gaat en houdt steeds in de gaten hoe het met de patiënt gaat. Voor veel patiënten is haar aanpak een verademing.

Werkzaam op: donderdag en vrijdag

BIG-registratie: 19927385079

ALICE
LAURENCE

Laurence Fesefur - Mondhygiënist

Laurence is afgestudeerd in 2016 aan de Hogeschool Utrecht als mondhygiënist. Zowel het behandelen van kinderen als volwassen spreekt haar aan. Ze heeft affiniteit met complexere behandelingen en stelt mensen graag op hun gemak.

Werkzaam op: maandag

Ka Wai Hua - Mondhygiënist

Ka Wai heeft haar studie mondzorgkunde aan de Hanzehogeschool in Groningen afgerond. Na haar studie heeft zij werkervaring opgedaan in algemene tandartspraktijk, mondhygiëne praktijk en de mobiele mondzorg.

Ka Wai heeft affiniteit voor parodontale behandelingen, ouderen mondzorg en kinderen Met veel geduld en enthousiasme geef zij graag instructie en informatie aan de patiënten mee. Tijd nemen voor patiënten en hen een luisterend oor bieden vindt zij belangrijk.

Werkzaam op: woensdag

 

KA WAI
Renatha

Renatha Maldona - (Preventie) assistent

Renatha heeft vele jaren ervaring als (preventie) assistente. Op donderdag en vrijdag doet ze preventie werkzaamheden. Ook kunt u bij haar terecht voor het bleken van tanden en het vervaardigen van knarsplaatjes.

Werkzaam op: woensdag, donderdag en vrijdag

Monique Klop - (Preventie) assistent

Monique werkt al ruim 40 jaar in de dentale sector als tandarts-assistente en heeft ook de cursus preventie-assistente behaald. Ze staat altijd klaar voor haar patiënten van jong tot oud en van klein tot groot. U kunt bij haar ook terecht voor het bleken van uw tanden.

Werkzaam op: dinsdag en woensdag

MONIQUE

Nini Nguyen - Algemeen manager

Nini houdt zich bezig met de personeelszaken en de logistieke processen binnen Almeerse Tandartsen Praktijk per 2022. 

BIG-registratie: 69927381679

Vink Tandtechniek

Vink Tandtechniek verzorgd bij ons het prothesewerk (kunstgebitten, plaatjes, frames). De tandtechnieker is ons team komen versterken om dit onderdeel in de praktijk op te pakken. Bij Vink Tandtechniek bent u aan het goede adres voor een mooi, sterk en goed passend gebit. 

Werkzaam op: dinsdag en woensdag

Schermafbeelding 2022-07-08 om 16.04.59

NKOI - Nederlandse Kliniek voor Orale Implantologie

NKOI is een instelling voor de mondzorg gespecialiseerd in orale implantologie. NKOI is sinds de oprichting in 2009 succesvol uitgegroeid en verzorg inmiddels voor tientallen praktijken de implantologische zorg.

De patiënt staat centraal. Naast kwaliteitszorg staat bij NKOI een patiëntvriendelijke benadering voorop. Door hun gespecialiseerde opzet kunnen de medewerkers u optimale aandacht geven. Ze vinden een persoonlijke benadering bij zorgverleding zeer belangrijk. 

Werkzaam op afspraak: donderdag