Over ons

Ons team bestaat uit gepassioneerde tandartsen, mondhygiënisten, preventie-assistenten en assistenten. We
werken in multidisciplinair teamverband zodat wij u optimale zorg kunnen aanbieden.

Khanh Do - Tandarts

Khanh heeft zijn master titel behaald in 2014 aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) en heeft sindsdien veel ervaring opgedaan in meerdere tandartspraktijken in en rondom Almere. Momenteel is hij ook werkzaam bij DentAlmere in Stedenwijk (Almere Stad). Hij heeft veel affiniteit met kinderen behandelen en neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Voor de allerjongste patiënten, maar ook voor de oudere patiënten die het spannend vinden om naar de tandarts te gaan.

Regelmatig volgt Khanh nascholing om de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet te volgen. Deze nascholing is niet alleen gericht op technische vakkennis, maar ook op gebied van communicatie, patiëntvriendelijkheid en persoonlijke ontwikkeling.

Werkzaam op: maandag, dinsdag middag en donderdag ochtend.

BIG-registratie: 89919342302

Tandarts
Tandarts

Joan Dokter - Tandarts

Joan Dokter is al vele jaren actief als tandarts bij Almeerse Tandartsen Praktijk. Ze neemt ruimt de tijd voor patiënten en geeft veel individuele aandacht.

Werkzaam op: woensdag, donderdag en vrijdag.

BIG-registratie: 9020662002

Nini Nguyen - Geregistreerd-Mondhygiënist​

Nini Nguyen heeft de opleiding mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht met succes afgerond. Sindsdien heeft zij veel werkervaring opgedaan in meerdere tandartspraktijken in Nederland.

Ze heeft veel affiniteit met angst patiënten en parodontale behandelingen. Verder heeft ze oog voor esthetische tandheelkunde. Ze volgt regelmatig cursussen om up to date te blijven omtrent de nieuwste ontwikkelingen.

Individuele kwalitatieve zorg staat bij haar centraal!

Werkzaam op: maandag, dinsdag en vrijdag

BIG-registratie: 69927381679

Mimi

Mimi Nguyen - Allround-assistent

Mimi Nguyen heeft recent de tandheelkundige sector betreden en het bevalt haar zeer. Zij houdt zich met name bezig met de balie en de omloop, verder assisteert ze op een aantal dagen de tandartsen.  

Werkzaam op: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Monique Klop - Preventie assistent

Monique Klop werkt als tandarts-assistente en heeft ook de cursus preventie-assistente behaald waardoor zij dit werk ook met liefde doet.   

Werkzaam op: woensdag, donderdag en vrijdag

Monique kopie
Britt PNG 2020

Britt Sterrenburg - Tandartsassistent

Britt Sterrenburg heeft recent de tandheelkundige sector betreden en het bevalt haar zeer. Zij houdt zich bezig met het assisteren van de tandartsen en balie werkzaamheden. 

Werkzaam op: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Heleen Kelder - Backoffice

Heleen Kelder werkt al vele jaren bij Almeerse Tandartsen Praktijk en zij zorgt ervoor dat alle administratieve en logistieke processen goed verlopen.  

 

IMG_0661