Tarieven en facturatie

Tarieven

De overheid (in dit geval de NZa) heeft voor de verrichtingen het maximale tarief vastgesteld; meer mag een tandarts niet in rekening brengen. Voor de huidige tarieven kunt u allesoverhetgebit.nl raadplegen.

Facturatie

Rekeningen versturen wij via factoring bedrijf Infomedics. 
Indien u een vraag heeft over uw rekening, kunt u deze het gemakkelijkst zelf online regelen op www.infomedics.nl. Indien u online er niet uitkomt kunt u de Servicedesk van Infomedics contacteren op het nummer 036 – 2031900 (bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 – 17:00 uur).

Op de rekening vind je alle verrichtingen van de behandeling terug aan de hand van codes. Als er materiaal- en techniekkosten zijn berekend, staan deze apart vermeld. Behandelcodes waar de materiaal- en techniekkosten afzonderlijk berekend worden herken je aan het * achter de code. Materiaal- en/of techniekkosten worden 1 op 1 doorberekend. 

Infomedics

Infomedics is een factoringbedrijf voor zorgaanbieders in Nederland. Zij versturen namens de tandartspraktijk de rekeningen en zorgen er ook voor dat betalingen voldaan worden. Bij hen kunt u ook terecht om een betaalregeling aan te vragen.

Schriftelijke correspondentie

Infomedics B.V.
Afdeling Servicedesk Patiënten
Postbus 60108
1320 AC Almere

Website: http://www.infomedics.nl

Contact voor patiënten

036 – 20 31 900

rekening@infomedics.nl

maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.